Vedlikehold & Avionikk

Vårt team består av mekanikere med lang erfaring og høy kunnskap om vedlikehold av fly og helikopter. Våre strenge rutiner gir deg full trygghet for at jobben blir fagmessig utført.

Sterk kompetanse

innen avionikk

Vårt verksted tester, feilsøker og reparere det meste av utstyret som finnes i dagens GA marked. Våre avionikere har bred erfaring med både fly og helikopter og hjelper deg gjerne om du skulle ha problemer.

Servicesenter

for BOSE & MSA Gallet
Skytec AS er eneste godkjente service senter i Skandinavia for Bose Aviation Headset A20 og MSA Gallet hjelmer for jager- og helikopterpiloter. Vi har sterk faglig kompetanse som du vil nyte godt av.

Feilsøk & reperasjon

av hjelmer og headset
Vi har produktene som skal til for å gjøre din hverdag tryggere og mer komfortabel. Får du problemer med ditt headset eller hjelm, hjelper vi deg med feilsøking eller reparasjon. Besøk vår nettbutikk for mer info.

Verksted med over 30 års erfaring

Skytec AS er et EASA Part-145 godkjent verksted som i hovedsak leverer tekniske tjenester. Vi har over 30 års erfaring i bransjen. Gjennom godt innarbeidede rutiner og lang erfaring kan du være trygg på at jobben blir fagmessig utført.

Fast pris på planlagt vedlikehold

Vi tilbyr fullt forutsigbare vedlikeholdskostnader for deg som kunde og operatør. Strenge krav til dokumentasjon og sporbarhet krever grundig kontroll og oppfølging i alt vi gjør og foretar oss.

Avionikk

Dagens fly og helikopter blir stadig mer kompliserte, og fylles med avansert elektronikk. Feilsøking på slike system lar seg ikke alltid gjøre med skrujern eller fastnøkkel. Dersom man skal kunne bruke måleresultatene i fornuftig feilsøking, krever dagens luftfart et sofistikert testutstyr og høyt kvalifisert personell til tolkning av måleresultatene.
Ta kontakt med oss for forfeilsøking og vedlikehold av fly og helikopter
Kontakt Oss